Meistä

Paremman huomisen perässä

Ei quick fixejä, ei taikatemppuja, vaan jatkuvaa kehonhuoltoa. Tarvittaessa ongelman ratkaisua, paljon sparraamista ja lihashuoltoa, ennen kaikkea auttamista. Kun hyvinvointi on sinulle prioriteetti ja liikut aktiivisesti taikka haluaisit liikkua, mutta vaivat estävät, on Tension Pointin jäsenyys sinulle.

Vuosien kokemus terapiatyössä on osoittanut meille, että asiakkaan, sinun, sitoutuminen omaan hyvinvointiin on tärkein yksittäinen tekijä tiellä pitkäkestoiseen hyvinvointiin. Ne, jotka ottavat hyvinvointinsa ja sen asiantuntemuksen itselleen sekä muokkaavat elämänsä palvelemaan tätä tavoitetta voivat keskimäärin paremmin.

Varaa aika

Ensimmäinen askel hyvinvointiin on varauksen tekeminen Tension Pointille.

Ajanvaraukseen

Mikko Toivanen

Naprapaatti, omistaja

Olen valmistunut naprapaatiksi Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta vuonna 2018. Aikaisemmin olen työskennellyt urheiluhierojana ja hierontatyön lisäksi olen kouluttanut uusia hierojia Suomen hierojakouluilla. Intohimojani ja vahvuuksiani naprapatiassa ovat diagnostiikka sekä vahva anatomian ja fysiologian tuntemus. Oma urheilutaustani kilpahiihtäjänä ohjasi minut aikoinaan työskentelemään ihmisten hyvinvoinnin parissa.

Päätyönäni toimin naprapaattina yrityksessämme. Hoidan ihmisiä, jotka kärsivät tuki- ja liikuntaelinvaivoista ja kiputiloista. Lisäksi koulutan edelleen hierojia Suomen hierojakoululla. Työotteeni on lupsakan Pohjois-Karjalainen.

Koulutus

Naprapaatti (AMK)
Urheiluhieroja
Liikuntalääketieteen perusopinnot
TFW Level I Instructor
Kinesioteippaus

Varaa aika Mikolle

Teemu Silius

Naprapaatti, perustaja ja omistaja

Olen valmistunut naprapaatiksi Kymenlaakson ammattikorkeakoulusta vuonna 2004. Valmistumisestani asti olen tehnyt naprapaatin töitä. Tämä vastaanottotoiminta on päätyöni.

Asiakkaina minulla käy kaiken ikäisiä ihmisiä hakemassa apua tuki- ja liikuntaelinvaivoihinsa. Erityisesti kuntoilevien ihmisten vaivat ja haasteet ovat minulle tuttuja. Vuosien varrella tutuksi ovat tulleet niin tavallisen konttorityöläisen ihmisen vaivat kuin myös huippu-urheilijoiden erityisongelmat, sekä kaikkea siltä väliltä.

Toimin neljän kauden ajan naisten jääkiekkomaajoukkueen naprapaattina (2015-2018) ja viimeisen kauden myös vastaavana fysiikkavalmentajana. Tuohon matkaan mahtuivat kolmet MM-kisat (2 pronssia ja yksi 4. sija) sekä vuoden 2018 talviolympialaiset (pronssia).

Koulutus

Naprapaatti (AMK)
NLP Master Practitioner
Urheiluhieroja
Urheiluvalmennuksen ja liikuntalääketieteiden erikoistumisopinnot
TFW Level I, II Instructor
Spartan Gear Bodyweight Instructor
Neurac Level 1
Yrittäjän ammattitutkinto

Varaa aika Teemulle

Robin Mäkinen

Koulutettu Hieroja

Olen valmistunut Espoon hierojakoulusta urheiluhierojaksi keväällä 2016 ja työskennellyt siitä lähtien täyspäiväisesti hierojana. Asiakkaina minulla on käynyt kaiken ikäisiä asiakkaita kilpaurheilijoista toimistotyöntekijöihin. Omaa urheilutaustaa minulta löytyy voimailu- sekä kuntosaliharjoittelusta, mikä herätti kiinnostuksen kouluttautua hierojaksi.

Hieronnassa toimin asiakaslähtöisesti, käytän paljon kalvokäsittelytekniikoita ja otteeni on tarvittaessa napakka.

Varaa aika

Ei quick fixejä, ei taikatemppuja, vaan jatkuvaa kehonhuoltoa. Emme voi kuitenkaan auttaa, mikäli et tule käymään meillä. Nettiajanvarauksen avulla olemme halunneet tehdä tämänkin askeleen mahdollisimman helpoksi. Varaa aika!

Ajanvaraukseen

Naprapatiaa ja hierontaa Helsingin Hermannissa ja Espoon Kilossa. Sinulle, kun haluat pitää itsestäsi huolta.

Lähde mukaan matkaan

Hae vaivaa tai oiretta

Hae vaivaa tai oretta vaivan nimellä, ja pääset hakutulosten kautta lukemaan vaivaan tai oireeseen liittyvää tekstiä, sekä sen itsehoito-ohjeita.