Meistä

Paremman huomisen perässä

Ei quick fixejä, ei taikatemppuja, vaan jatkuvaa kehonhuoltoa. Tarvittaessa ongelman ratkaisua, paljon sparraamista ja lihashuoltoa, ennen kaikkea auttamista. Kun hyvinvointi on sinulle prioriteetti ja liikut aktiivisesti taikka haluaisit liikkua, mutta vaivat estävät, on Tension Pointin jäsenyys sinulle.

Vuosien kokemus terapiatyössä on osoittanut meille, että asiakkaan, sinun, sitoutuminen omaan hyvinvointiin on tärkein yksittäinen tekijä tiellä pitkäkestoiseen hyvinvointiin. Ne, jotka ottavat hyvinvointinsa ja sen asiantuntemuksen itselleen sekä muokkaavat elämänsä palvelemaan tätä tavoitetta voivat keskimäärin paremmin.

Varaa aika

Ensimmäinen askel hyvinvointiin on varauksen tekeminen Tension Pointille.

Ajanvaraukseen

Mikko Toivanen

Naprapaatti, omistaja

Olen valmistunut naprapaatiksi Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta vuonna 2018. Aikaisemmin olen työskennellyt urheiluhierojana ja hierontatyön lisäksi olen kouluttanut uusia hierojia Suomen hierojakouluilla. Intohimojani ja vahvuuksiani naprapatiassa ovat diagnostiikka sekä vahva anatomian ja fysiologian tuntemus. Oma urheilutaustani kilpahiihtäjänä ohjasi minut aikoinaan työskentelemään ihmisten hyvinvoinnin parissa.

Päätyönäni toimin naprapaattina yrityksessämme. Hoidan ihmisiä, jotka kärsivät tuki- ja liikuntaelinvaivoista ja kiputiloista. Lisäksi koulutan edelleen hierojia Suomen hierojakoululla. Työotteeni on lupsakan Pohjois-Karjalainen.

Koulutus

Naprapaatti (AMK)
Urheiluhieroja
Liikuntalääketieteen perusopinnot
TFW Level I Instructor
Kinesioteippaus

Varaa aika Mikolle

Teemu Silius

Naprapaatti, perustaja ja omistaja

Olen valmistunut naprapaatiksi Kymenlaakson ammattikorkeakoulusta vuonna 2004. Valmistumisestani asti olen tehnyt naprapaatin töitä. Tämä vastaanottotoiminta on päätyöni.

Asiakkaina minulla käy kaiken ikäisiä ihmisiä hakemassa apua tuki- ja liikuntaelinvaivoihinsa. Erityisesti kuntoilevien ihmisten vaivat ja haasteet ovat minulle tuttuja. Vuosien varrella tutuksi ovat tulleet niin tavallisen konttorityöläisen ihmisen vaivat kuin myös huippu-urheilijoiden erityisongelmat, sekä kaikkea siltä väliltä.

Toimin neljän kauden ajan naisten jääkiekkomaajoukkueen naprapaattina (2015-2018) ja viimeisen kauden myös vastaavana fysiikkavalmentajana. Tuohon matkaan mahtuivat kolmet MM-kisat (2 pronssia ja yksi 4. sija) sekä vuoden 2018 talviolympialaiset (pronssia).

Koulutus

Naprapaatti (AMK)
NLP Master Practitioner
Urheiluhieroja
Urheiluvalmennuksen ja liikuntalääketieteiden erikoistumisopinnot
TFW Level I, II Instructor
Spartan Gear Bodyweight Instructor
Neurac Level 1
Yrittäjän ammattitutkinto

Varaa aika Teemulle

Jani Kovalainen

Koulutettu Hieroja / Urheiluhieroja

Suomussalmelta lähtöisin oleva pohjoisen mies joka ei kireitä lihaksia säikähdä. Ennen Tension Pointilla aloittamista, Jani toimi viiden vuoden ajan menestyksekkäästi hieroja yrittäjänä Kuopiossa. Hänellä on vahva kokemus kuntosaliharjoittelusta, nykyisin päälajinaan painonnosto. Kuntosalitausta auttaa häntä ymmärtämään treenaavien ihmisten lihashuollon tarpeita. On taustasi mikä tahansa, niin olet tervetullut Janin osaavien käsien rentoutettavaksi.

 

Varaa aika

Ei quick fixejä, ei taikatemppuja, vaan jatkuvaa kehonhuoltoa. Emme voi kuitenkaan auttaa, mikäli et tule käymään meillä. Nettiajanvarauksen avulla olemme halunneet tehdä tämänkin askeleen mahdollisimman helpoksi. Varaa aika!

Ajanvaraukseen

Naprapatiaa ja hierontaa Helsingin Hermannissa. Sinulle, kun haluat pitää itsestäsi huolta.

Lähde mukaan matkaan

Hae vaivaa tai oiretta

Hae vaivaa tai oiretta vaivan nimellä, ja pääset hakutulosten kautta lukemaan vaivaan tai oireeseen liittyvää tekstiä, sekä sen itsehoito-ohjeita.