Onnistumis-
tarinat

Asiakkaana koko perhe

”Teemu Silius on hoitanut koko perhettämme vuodesta 2008 erilaisten urheiluvammojen ja muiden vaivojen tiimoilta.
Nykyään 19-vuotiaalla tyttärellämme todettiin Freibergin tauti eli kuolio jalkaterän kakkosvarpaan jalkaterään kiinnittävässä luussa kesken tiukimman pesäpallo- ja jalkapallokauden, kun hän oli 13 vuotta. Tuomio oli jyrkkä, sillä tautiin ei ole hoitokeinoa. Ei enää ikinä liikuntaa huipputasolla, ei koululiikuntaa ja kivut viitoittavat arkea tästä ikuisuuteen. Leikkaus saattaisi ehkä auttaa, mutta todennäköisesti ei.

Teemu otti asiakseen kumota väitökset. Hän tutki ja selvitti, haastoi ja kuntoutti tytärtämme. Sekä pakoitti hänet käyttämään MTB-keinupohjakenkiä sekä maailman rumimpia sisäkenkiä, jopa suihkussa. Vajaan vuoden kuntoutuksen ja puolen vuoden täysliikuntatauon jälkeen Helmi pystyi jatkamaan pesistä ja lukkaroi jopa B-tyttöjen superissa. Viimeisellä pesäpallon suurleirillä joukkue nappasi SM-pronssia Helmin lukkaroidessa. Jalkapallo oli pakko lopettaa, sillä jalka ei kestä potkuja, mutta kaikki muu perusliikunta on onnistunut siitä lähtien. Yhdysvalloissa sujui softballissa takakenttä- ja etenijäpaikoilla pelaaminen vielä viime vuonna niin, että hänet valittiin dream teamiin. Kotona pesäpallo ei iän kartuttua enää jaksanut kiinnostaa. Nykyään Teemu hoitaa tyttäremme punttisaliohjelmaa.

Vuonna 2011 uintileirillä Unkarissa keskimmäisen tyttäremme Violan valmentajat totesivat, että Violan keskivartalohallinta ja sen myötä kävely tarvitsee tiukkaa treeniä. Myöskin uimarimme olkapäät kipeytyivät tuon tuostakin. Vaikka Viola voittikin vuonna 2011 ensimmäisen ikäkausimestaruutensa omassa ikäluokassaan, Violan tekemisiin haluttiin puhtia.

Viola aloitti Teemulla säännöllisen epäsäännöllisen valmentautumisen ja olkapäitä ympäröivän lihaksiston vahvistamisen syksyllä 2011. Yhteistyötä tiivistettiin ja Violasta tuli TensionPointin ensimmäinen kummiurheilija 2012. Viola ja Teemu käyvät tapaamisissaan läpi fyysisiä harjoitteita, henkistä valmentautumista sekä hoitotoimenpiteitä hieronnasta naprapatiaan. Viola on tehnyt ajoittain rankkaakin työtä fysiikkansa eteen ja kesälllä 2013 oman ikäluokkansa SM-kisoissa ikäkausimastaruusuinneissa, Viola 14 v., starttasi 10 kertaa ja teki 10 henkilökohtaista ennätystään.

Nuorin tyttäremme ja me vanhemmat käymme tarpeen mukaan Teemun luona milloin minkäkinlaisin haastein. Myös 10-vuotias tyttäremme on uimari ja olkapäiden kanssa riittää haastetta. Teemu on yltiöpositiivinen ja haastaa urheilijoita miettimään vaihtoehtoja. Hän vaatii meitä muita perheenjäseniä myös näkemään asioita toisin.

Olemme suositelleet Teemua muille uimareille, ystävillemme ja kaikille, jotka haluavat heitä hoitavan henkilön kiinnostuvan asiakkaan parhaasta ja muistavan asiakkaan nimen seuraavillakin käynnelillä. Ai niin, Viola on toki itse tehnyt työtä sekä uintiharjoituksissa että Teemun treeneissä, mutta ilman Teemun kannustusta ja tukea voisi olla vaikeampaa hyväksyä, että se on ihan okei, kun uinti kulkee. Loppuviimeksi todettakoon, että jos Viola pääsee uinnissa tavoitteisiinsa, Teemu on luvannut uida 25 metriä perhosta!”

– Hely ja Pertti Kilpeläinen

Muita onnistumistarinoita

Varaa aika

Ensimmäinen askel hyvinvointiin on varauksen tekeminen Tension Pointille.

Ajanvaraukseen

Hae vaivan tai oireen perusteella

Varaa aika

Ei quick fixejä, ei taikatemppuja, vaan jatkuvaa kehonhuoltoa. Emme voi kuitenkaan auttaa, mikäli et tule käymään meillä. Nettiajanvarauksen avulla olemme halunneet tehdä tämänkin askeleen mahdollisimman helpoksi. Varaa aika!

Ajanvaraukseen

Naprapatiaa ja hierontaa Helsingin Hermannissa. Sinulle, kun haluat pitää itsestäsi huolta.

Lähde mukaan matkaan

Hae vaivaa tai oiretta

Hae vaivaa tai oiretta vaivan nimellä, ja pääset hakutulosten kautta lukemaan vaivaan tai oireeseen liittyvää tekstiä, sekä sen itsehoito-ohjeita.