Onnistumis-
tarinat

Selkäkipuja 20 vuotta

”Olen 50-vuotias myyntineuvottelija ja minulla on ollut selkävaivoja noin kolmekymppisestä lähtien. Selkä kuvattiin parisenkymmentä vuotta sitten ja silloin löydöksenä synnynnäinen lannenikamien 4 ja 5 yhteen luutuminen. Sen ala sekä yläpuolella sanottiin olevan ”yliliikkuvuutta”. Työssäni istun paljon autossa, tietokoneen äärellä, mutta myös nostelen apuvälineitä sekä asiakkaita. Harrastuksena teini-iästä alkaen lentopallo ja nyt 7 vuotta moottoripyöräily.

Muistaakseni viitisen vuotta sitten jouduin ambulanssilla sairaalaan (en päässyt itse, enkä mieheni avustaman sängystä ylös) ja diagnoosina lumbago eli noidannuoli. Siitä toivuttuani aloin käymään kiropraktikolla ja ensimmäinen kerta olikin hyvin perusteellinen tutkimus, sitten seuraavat 3-4 vuotta kävin 2-3 kuukauden välein, sanojeni mukaan laitattamassa ”nikamat riviin”. Sain kyllä apua, mutta jotenkin homma alkoi tuntua rahastukselta, kun kiropraktikko vuodesta toiseen tietyin välein käsitteli vajaa kymmen minuuttia, ilma että asiaan sen enemmän perehdyttiin ja hoito maksoi kuitenkin melkoisesti. Lisäksi olen toki hierottanut sekä käynyt eri fysioterapeuttien hoidoissa.

Teemun tunnen jo nuoresta poijasta asti ja se olikin ehkä kynnys lähteä hänen vastaanotolleen, vaikka tavatessamme monesti juttelimme, että mitä hän tekee ja että minun kannattaisi tulla hänen vastaanotolle. Ajattelin nimittäin niin, että Teemun asiakkaana käyvät vain nuoret ja urheilijat, mutta sehän ei pidä paikkaansa. Onneksi sitten 1.3.2013 rohkaistuin Teemun vastaanotolle ja kerroin hänelle tarinaani. Kerroin myös sen, että olen niin tottunut siihen, että selkäni on lähes joka päivä enemmän tai vähemmän kipeä eli olen tottunut siihen, enkä usko että se kipu saadaan ”kuulumattomiin”. Siihen Teemu kyllä heti minut tutkittuaan totesi, että ”Kaija, uskon kyllä, että kipu saadaan kuulumattomiin”.

Oikeassahan Teemu oli eli muutaman käsittelyn sekä parin ohjatun jumppaliikkeen jälkeen, joita voin tehdä kotona, se jokapäiväinen kipu katosi. Voitte vaan kuvitella, että olin ihmeissäni!!! Nyt jos selkäni ärtyy esim. liian pitkästä istumisesta, niin ei muuta kun jumppaliikkeitä tekemään ja seuraavana päivänä tilanne on jo rauhoittunut. Aion todellakin kääntyä hänen puoleensa jatkossa aina tarvittaessa ja lämpimästi voin suositella muillekin!”

Muita onnistumistarinoita

Varaa aika

Ensimmäinen askel hyvinvointiin on varauksen tekeminen Tension Pointille.

Ajanvaraukseen

Hae vaivan tai oireen perusteella

Varaa aika

Ei quick fixejä, ei taikatemppuja, vaan jatkuvaa kehonhuoltoa. Emme voi kuitenkaan auttaa, mikäli et tule käymään meillä. Nettiajanvarauksen avulla olemme halunneet tehdä tämänkin askeleen mahdollisimman helpoksi. Varaa aika!

Ajanvaraukseen

Naprapatiaa ja hierontaa Helsingin Hermannissa. Sinulle, kun haluat pitää itsestäsi huolta.

Lähde mukaan matkaan

Hae vaivaa tai oiretta

Hae vaivaa tai oiretta vaivan nimellä, ja pääset hakutulosten kautta lukemaan vaivaan tai oireeseen liittyvää tekstiä, sekä sen itsehoito-ohjeita.