Palvelut

Mikä Tension Point?

Me Tension Pointin naprapaatit ymmärrämme erityisesti aktiivisen, liikkuvan ihmisen haasteet. Taustamme urheilussa ja urheiluvalmennuksessa auttavat meitä ymmärtämään liikkuvan ihmisen haasteet.

Lue lisää meistä

Hae vaivan tai oireen perusteella

Naprapatia

Me Tension Pointin naprapaatit ymmärrämme erityisesti aktiivisen, liikkuvan ihmisen haasteet. Taustamme urheilussa ja urheiluvalmennuksessa auttavat meitä ymmärtämään myös huippu-urheilijan tarpeita rasitusvammojen hoidossa ja ennaltaehkäisyssä.

Lue lisää!

Koulutus ja valmennus

Naprapaattimme ovat aktiivisesti mukana koulutustoiminnassa. Koulutamme myös eri urheilulajien valmentajia ja nuorten urheilijoiden vanhempia erialisiin nuoren urheilijan harjoitteluun, palautumiseen ja vammojen ennaltaehkäisyyn liittyvistä teemoista.

Lue lisää!

Hieronta

Meillä Tension Pointilla hieronnan ammattilaiset tekevät tiivistä yhteistyötä naprapaattien kanssa. Näin saamme asiakkaillemme järjestettyä oikean hoidon tarpeen mukaan. Me myös jatkokoulutamme hierojiamme, jotta asiakkaamme olisivat aina varmoissa turvallisissa käsissä.

Lue lisää!

Varaa aika

Ei quick fixejä, ei taikatemppuja, vaan jatkuvaa kehonhuoltoa. Emme voi kuitenkaan auttaa, mikäli et tule käymään meillä. Nettiajanvarauksen avulla olemme halunneet tehdä tämänkin askeleen mahdollisimman helpoksi. Varaa aika!

Ajanvaraukseen

Naprapatiaa ja hierontaa Helsingin Hermannissa. Sinulle, kun haluat pitää itsestäsi huolta.

Lähde mukaan matkaan

Hae vaivaa tai oiretta

Hae vaivaa tai oiretta vaivan nimellä, ja pääset hakutulosten kautta lukemaan vaivaan tai oireeseen liittyvää tekstiä, sekä sen itsehoito-ohjeita.