Koulutus ja valmennus

Tutki ja hoida jatkokoulutukset hierojille

  • Lannerangan ja lonkan tutkiminen ja hoito (2 pv)
  • Kaularangan, rintarangan ja olkapään tutkiminen ja hoito (2 pv)

Tension Pointin naprapaatit järjestävät hieronnan ammattilaisille suunnattuja syventäviä manuaalisen terapian kursseja.

Manuaalisen terapian jatkokoulutukset ovat tarkoitettu hieronnan ammattilaisille, jotka haluavat kehittää diagnostista ajatteluaan ja saavuttaa parempia hoitotuloksia. Kursseilla opitaan kohdistamaan hoitotekniikat tarkasti, keskittyen itse vaivaan ja sen aiheuttajaan, kurkistaen myös lihasta syvemmälle.

Kurssin opettajana toimii Tension Pointin naprapaatti Mikko Toivanen. Mikko Toivanen on toiminut hierojakoulun opettajana vuosina 2011–2014 jonka jälkeen kouluttautunut naprapaatiksi. Oman vastaanottotyön ohella Mikko kouluttaa edelleen hierojia Suomen hierojakouluilla.

Alla kaksi esimerkkiä jo pidetyistä 2 pv mittaisista kursseista. Voimme myös räätälöidä viikonloppukurssin toiveidenne mukaan.

Kurssit:

(Lannerangan ja lonkan tutkiminen ja hoito)

(Kaularangan, rintarangan ja olkapään tutkiminen ja hoito)

Kurssin hinta on 2500 € (+alv) / 2 pv koulutus. Eli mikäli osallistujia on esimerkiksi 10 henkilöä, hinnaksi jää 250 € + alv 24%/hlö.

Tiedustelut: mikko@tensionpoint.fi

 

Aktiivisesti mukana koulutustoiminnassa

Naprapaattimme ovat aktiivisesti mukana koulutustoiminnassa. Mikko kouluttaa hierojia Espoon hierojakoulussa. Järjestämme myös manuaalisen terapian jatkokoulutuksia hieronnan ammattilaisille.

Koulutamme myös eri urheilulajien valmentajia ja nuorten urheilijoiden vanhempia erialisiin nuoren urheilijan harjoitteluun, palautumiseen ja vammojen ennaltaehkäisyyn liittyvistä teemoista. Teemu kouluttaa lisäksi yrityksissä tiimityötä, sen syvempiä ominaisuuksia sekä sitä, mitä menestys vaativassa projektityössä oikeasti vaatii. Koko tiimiltä. Nämä koulutukset nojaavat vahvasti Teemun kokemuksiin yhden olympiadin matkalta naisten jääkiekkomaajoukkueen terapeuttina ja fysiikkavalmentajana.

Ota yhteyttä!

Kenelle?

Valmentajille, urheilijoille, junioreille, hierojille, naprapaateille.

Miksi?

Aktiivisen kouluttautumisen ansiosta juuri sinun on mahdollista kehittää itseäsi ja parantaa omia taitojasi.

Kokemusta monista eri lajeista

Teemu on jo vuosien ajan ollut aktiivinen myös valmennusmaailmassa. Tuttua on niin TFW valmennus, nuorten jalkapallovalmennus sekä nuorten urheilijoiden henkinen ja fyysinen valmennus lukuisissa eri lajeissa (uinti, salibandy, jääkiekko, jalkapallo, jääkiekko, yleisurheilu, tennis, golf, thriathlon, kävely, cheerleading, taitoluistelu, muodostelmaluistelu…), olympiajoukkueen fysiikkavalmennus (naisten jääkiekko 2018)

Ota yhteyttä!

Varaa aika

Ensimmäinen askel hyvinvointiin on varauksen tekeminen Tension Pointille.

Ajanvaraukseen

Hae vaivan tai oireen perusteella

Varaa aika

Ei quick fixejä, ei taikatemppuja, vaan jatkuvaa kehonhuoltoa. Emme voi kuitenkaan auttaa, mikäli et tule käymään meillä. Nettiajanvarauksen avulla olemme halunneet tehdä tämänkin askeleen mahdollisimman helpoksi. Varaa aika!

Ajanvaraukseen

Naprapatiaa ja hierontaa Helsingin Hermannissa. Sinulle, kun haluat pitää itsestäsi huolta.

Lähde mukaan matkaan

Hae vaivaa tai oiretta

Hae vaivaa tai oiretta vaivan nimellä, ja pääset hakutulosten kautta lukemaan vaivaan tai oireeseen liittyvää tekstiä, sekä sen itsehoito-ohjeita.