Koulutus ja valmennus

Aktiivisesti mukana koulutustoiminnassa

Naprapaattimme ovat aktiivisesti mukana koulutustoiminnassa. Mikko kouluttaa hierojia Espoon hierojakoulussa. Järjestämme myös manuaalisen terapian jatkokoulutuksia hieronnan ammattilaisille.

Koulutamme myös eri urheilulajien valmentajia ja nuorten urheilijoiden vanhempia erialisiin nuoren urheilijan harjoitteluun, palautumiseen ja vammojen ennaltaehkäisyyn liittyvistä teemoista. Teemu kouluttaa lisäksi yrityksissä tiimityötä, sen syvempiä ominaisuuksia sekä sitä, mitä menestys vaativassa projektityössä oikeasti vaatii. Koko tiimiltä. Nämä koulutukset nojaavat vahvasti Teemun kokemuksiin yhden olympiadin matkalta naisten jääkiekkomaajoukkueen terapeuttina ja fysiikkavalmentajana.

Ota yhteyttä!

Kenelle?

Valmentajille, urheilijoille, junioreille, hierojille, naprapaateille.

Miksi?

Aktiivisen kouluttautumisen ansiosta juuri sinun on mahdollista kehittää itseäsi ja parantaa omia taitojasi.

Kokemusta monista eri lajeista

Teemu on jo vuosien ajan ollut aktiivinen myös valmennusmaailmassa. Tuttua on niin TFW valmennus, nuorten jalkapallovalmennus sekä nuorten urheilijoiden henkinen ja fyysinen valmennus lukuisissa eri lajeissa (uinti, salibandy, jääkiekko, jalkapallo, jääkiekko, yleisurheilu, tennis, golf, thriathlon, kävely, cheerleading, taitoluistelu, muodostelmaluistelu…), olympiajoukkueen fysiikkavalmennus (naisten jääkiekko 2018)

Ota yhteyttä!

Varaa aika

Ensimmäinen askel hyvinvointiin on varauksen tekeminen Tension Pointille.

Ajanvaraukseen

Hae vaivan tai oireen perusteella

Varaa aika

Ei quick fixejä, ei taikatemppuja, vaan jatkuvaa kehonhuoltoa. Emme voi kuitenkaan auttaa, mikäli et tule käymään meillä. Nettiajanvarauksen avulla olemme halunneet tehdä tämänkin askeleen mahdollisimman helpoksi. Varaa aika!

Ajanvaraukseen

Naprapatiaa ja hierontaa Helsingin Hermannissa ja Espoon Kilossa. Sinulle, kun haluat pitää itsestäsi huolta.

Lähde mukaan matkaan

Hae vaivaa tai oiretta

Hae vaivaa tai oretta vaivan nimellä, ja pääset hakutulosten kautta lukemaan vaivaan tai oireeseen liittyvää tekstiä, sekä sen itsehoito-ohjeita.