Naprapatia

Mitä naprapatia on?

Naprapatia on tuki- ja liikuntaelinsairauksien ja tuki- ja liikuntaelimistön toimintahäiriöiden tutkimiseen, hoitoon ja ennaltaehkäisyyn erikoistunut hoitomuoto. Naprapatia hoitomuotona on kehitetty jo vuonna 1905. Naprapatia perustuu lääketieteelliseen terveys- ja sairauskäsitykseen ja sen pohjalta kehittyneeseen diagnostiikkaan ja tautiluokituksiin. Naprapaatti on manuaalisen lääketieteen ammattilainen, jokatoimii terveydenhuollossa ja kuntoutuksessa. Naprapaatti tekee yhteistyötä muiden lääketieteen erikoisalojen ja kuntoutuksen ammattilaisten kanssa. Naprapaatin työssä korostuu taito tutkia ja hoitaa erilaisia mekaanisia ja toiminnallisia häiriöitä.

”Naprapaatti on Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) rekisteröimä nimikesuojattu ammattihenkilö, joka on suorittanut korkeakoulututkinnon joko Suomessa, Ruotsissa tai Yhdysvalloissa. Sana naprapatia tulee tsekin kielen sanasta napravit, joka tarkoittaa korjata ja kreikan kielen sanasta pathos joka tarkoittaa kipua.” (www.naprapaatti.info)

Varaa aika!

Kenelle?

Kivuista tai oireista kärsiville, jatkuvaa hyvinvointia tavoitteleville.

Miksi?

Me Tension Pointin naprapaatit ymmärrämme erityisesti aktiivisen, liikkuvan ihmisen haasteet. Taustamme urheilussa ja urheiluvalmennuksessa auttavat meitä ymmärtämään liikkuvan ihmisen haasteet.

Ymmärrämme aktiivisen, liikkuvan ihmisen haasteet

Naprapaatti on manuaalisen lääketieteen ja kuntoutuksen moniosaaja. Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinvaivojen ja sairauksien tutkimiseen ja hoitoon. Koulutuksemme laaja länsimaalaisen lääketieteen terveyskäsitykseen nojaava ja tieteellisen tutkimuksen perustuva osaaminen tarjoaa sinulle mahdollisimman turvallisen ja tehokkaan hoidon.

Me Tension Pointin naprapaatit ymmärrämme erityisesti aktiivisen, liikkuvan ihmisen haasteet. Taustamme urheilussa ja urheiluvalmennuksessa auttavat meitä ymmärtämään liikkuvan ihmisen haasteet.

Varaa aika!

Tiivis yhteistyö TFW-salien kanssa

Toimimme tiiviissä yhteistyössä TFW Helsingin, TFW Kilon ja TFW Stadin kanssa. Tilamme löytyvät TFW Helsingistä ja TFW Kilosta. Tämä yhteistyö tarjoaa sinulle mahdollisuuksia jatkaa siitä, missä kuntoutuminen monelta jää kesken. Olemme huomanneet, että peruskuntoutus sujuu suurimmalta osalta meistä hyvin. Akuutti tai pitkään jatkunut vaiva saadaan hyvin rauhoitettua ja aluksi kotikuntoutuskin sujuu hyvin. Kun aikaa kuluu ja kipu unohtuu ja oireilu häviää, jää monelta myös harjoittelu ja palataan vanhoihin kaavoihin ja entiseen arkeen.

Kipu ehkä palaa ja kohta ollaan taas alkupisteessä oireiden kanssa. Useimmiten terapeutin on vaikea tässä vaiheessa tehdä muuta kuin antaa hyviä vinkkejä asiakkaalle. Me Tension Pointilla tarjoamme konkreettisen väylän jatkuvaan kuntoiluun.

Varaa aika!

Kuntoutuksen avulla kuntoilemaan

Kuntoutuksen edetessä ja oireidesi salliessa voit siirtyä harjoittelemaan TFW:n tehokkaaseen, motivoivaan ja turvalliseen harjoitusympäristöön.

Ja vieläpä niin, että naprapaattisi on saman katon alla ja tulee tarvittaessa antamaan lisävinkkiä, siitä miten harjoitteet kannattaa tehdä sinun terveytesi huomioiden.

Meillä käydessäsi kuntoutuksesi muuttuu halutessasi kuntoiluksi.

Varaa aika

Ensimmäinen askel hyvinvointiin on varauksen tekeminen Tension Pointille.

Ajanvaraukseen

Hae vaivan tai oireen perusteella

Varaa aika

Ei quick fixejä, ei taikatemppuja, vaan jatkuvaa kehonhuoltoa. Emme voi kuitenkaan auttaa, mikäli et tule käymään meillä. Nettiajanvarauksen avulla olemme halunneet tehdä tämänkin askeleen mahdollisimman helpoksi. Varaa aika!

Ajanvaraukseen

Naprapatiaa ja hierontaa Helsingin Hermannissa. Sinulle, kun haluat pitää itsestäsi huolta.

Lähde mukaan matkaan

Hae vaivaa tai oiretta

Hae vaivaa tai oiretta vaivan nimellä, ja pääset hakutulosten kautta lukemaan vaivaan tai oireeseen liittyvää tekstiä, sekä sen itsehoito-ohjeita.