Jäsenyys

Kun haluat pitää itsestäsi huolta

Ei quick fixejä, ei taikatemppuja, vaan jatkuvaa kehonhuoltoa. Tarvittaessa ongelman ratkaisua, paljon sparraamista ja lihashuoltoa, ennen kaikkea auttamista. Kun hyvinvointi on sinulle prioriteetti ja liikut aktiivisesti taikka haluaisit liikkua, mutta vaivat estävät, on Tension Pointin jäsenyys sinulle.

Vuosien kokemus terapiatyössä on osoittanut meille, että asiakkaan, sinun, sitoutuminen omaan hyvinvointiin on tärkein yksittäinen tekijä tiellä pitkäkestoiseen hyvinvointiin. Ne, jotka ottavat hyvinvointinsa ja sen asiantuntemuksen itselleen sekä muokkaavat elämänsä palvelemaan tätä tavoitetta voivat keskimäärin paremmin.

Varaa ensimmäinen aika!

Kenelle?

Aktiiviliikkujalle, jonka liikuntaharrastusta haittaa jatkuvat tuki-ja liikuntaelinvaivat

Hyvinvoinnistaan uudelleen innostuneelle, joka kamppailee liikunnan aloittamisen ja sen aiheuttamien vaivojen ristitulessa

Vanhemmalle, kun haluaisit osallistua enemmän lapsesi arkeen ja harrastuksiin, mutta (vanhat) vaivat estävät.

Miksi?

Ne, jotka ottavat hyvinvointinsa ja sen asiantuntemuksen itselleen sekä muokkaavat elämänsä palvelemaan tätä tavoitetta voivat keskimäärin paremmin.

Vapaus tehdä sitä, mitä eniten haluat

Meidän kaikkien olisi hyvä ymmärtää, että vain harvat niska, selkä, lonkka, polvi tai olkapäävaivat oikeasti estävät liikunnan ja sitä kautta paremmin voimisen. Ylivoimaisesti suurimpaan osaan TULE-vaivoista on löydettävissä apua ja juuri sinulle sopivat liikkumisen muodot niin, että pääset parempaan kuntoon ja saat taas tehdä mitä haluat.

Etkö usko? Olemme työssämme havainneet, että motivoitumisen kannalta kenties parhaita harrastajaryhmiä ovat motoristit sekä golfarit. Niinpä. Ei kaikista urheilullisimmalta kuulostavat ryhmät. Näitä ryhmiä yhdistää kuitenkin se oleellisin, motivaatio tehdä paljon voidakseen tehdä mitä eniten haluaa. Tuota voimavaraa oikein hyödyntämällä on juuri sinunkin mahdollisuus saavuttaa haluamasi. Eikä sinun tarvitse tehdä sitä yksin. Tension Point jäsenyydellä hankit itsellesi terveydenhuollon ja urheiluvalmennuksen ryhmän ympärillesi auttamaan sinua onnistumaan.

Varaa ensimmäinen aika!

Esimerkki Tension Point -jäsenyydestä

6 kk jäsenyys

1 vko: Naprapaatin tapaaminen, alkuhaastattelu, tutkimus, suunnitelman teko ja käsittely
2 vko: Naprapaatin tapaaminen, käsittely, kotiohjeet ensimmäiselle kuukaudelle
3-5 vko: Hieronta
6 vko: Naprapatia, tilanteen tarkastus ja lisäohjeet / tarkennukset suunnitelmaan
8-24 vko: Hieronta
26 vko: Naprapatia, välitilinpäätös ja jatkosuunnitelma

Jäsenyys käytännössä

Liittyessäsi jäseneksi saat tueksesi Tension Pointin osaamisverkoston. Käytettävissäsi on sekä naprapaatin että hierojan palvelut.

Varataan sinulle ensimmäiselle tapaamiselle reilusti aikaa niin, että pääsemme kansasi rauhallisesti tutustumaan, haastelemaan vanhat vaivat ja miettimään yhdessä askelmerkkejä tulevaan. Ensimmäisellä käyntikerralla laadimme kanssasi sinulle räätälöidyn suunnitelman, jota lähdemme yhdessä toteuttamaan.

Varaa ensimmäinen aika!

Hae vaivan tai oireen perusteella

Varaa aika

Ei quick fixejä, ei taikatemppuja, vaan jatkuvaa kehonhuoltoa. Emme voi kuitenkaan auttaa, mikäli et tule käymään meillä. Nettiajanvarauksen avulla olemme halunneet tehdä tämänkin askeleen mahdollisimman helpoksi. Varaa aika!

Ajanvaraukseen

Naprapatiaa ja hierontaa Helsingin Hermannissa ja Espoon Kilossa. Sinulle, kun haluat pitää itsestäsi huolta.

Lähde mukaan matkaan

Hae vaivaa tai oiretta

Hae vaivaa tai oiretta vaivan nimellä, ja pääset hakutulosten kautta lukemaan vaivaan tai oireeseen liittyvää tekstiä, sekä sen itsehoito-ohjeita.