Toimipisteet

Hyvinvointia tekemässä Helsingissä

Sijaintimme Helsingissä kantakaupungin koillispuolella sallii helpon saapumisen meille sekä kantakaupungista (julkisilla ja autolla) että itä- koillis- ja Pohjois-Helsingistä.

Mikä Tension Point?

Me Tension Pointin naprapaatit ymmärrämme erityisesti aktiivisen, liikkuvan ihmisen haasteet. Taustamme urheilussa ja urheiluvalmennuksessa auttavat meitä ymmärtämään liikkuvan ihmisen haasteet.

Lue lisää meistä

Hermanni, Helsinki

Vellamonkatu 30 B / co. TFW Helsinki
00560 Helsinki

Varaa aika!

Saapumisohjeet

Omalla autolla keskustasta: Suuntaa Sörnäisten rantatietä kohti Lahden moottoritien kylttejä. Käänny viimeisistä valoista ennen Hämeentien risteystä oikealle Haukilahdenkadulle ja heti ensimmäinen oikealle Vellamonkatu. Viimeinen sisäpiha vasemmalla, olet perillä. Pihalla vieraspaikkoja.

Lahdentieltä: Lahdentietä pitkin saapuessasi seuraa Keskusta-kylttejä rantatielle ja ensimmäisen sillan alitettuasi käänny valoista oikealle Haukilahdenkadulle ja heti ensimmäinen oikealle Vellamonkatu. Viimeinen sisäpiha vasemmalla, olet perillä. Pihalla vieraspaikkoja.

Keskustasta Hämeentietä tai Sturenkatua pitkin: Jos tulet keskustasta Hämeentietä pitkin tai Sturenkatua pitkin, käänny Hämeentieltä Paavalin kirkon kohdalta valoista oikealle Haukilahdenkadulle ja oikealle Vellamonkadulle. Viimeinen sisäpiha vasemmalla, olet perillä. Pihalla vieraspaikkoja.

Julkisilla: Julkisilla saapuessasi kaikki Hämeentietä kulkevat bussit pysähtyvät 200 metrin päähän. Jää pois Paavalin kirkon pysäkillä, kävele alas Haukilahdenkatua kohti rantatietä ja käänny vasemmalle Vellamonkadulle, viimeinen sisäpiha vasemmalla, iso musta nosto-ovi – olet perillä.

Varaa aika

Ei quick fixejä, ei taikatemppuja, vaan jatkuvaa kehonhuoltoa. Emme voi kuitenkaan auttaa, mikäli et tule käymään meillä. Nettiajanvarauksen avulla olemme halunneet tehdä tämänkin askeleen mahdollisimman helpoksi. Varaa aika!

Ajanvaraukseen

Naprapatiaa ja hierontaa Helsingin Hermannissa. Sinulle, kun haluat pitää itsestäsi huolta.

Lähde mukaan matkaan

Hae vaivaa tai oiretta

Hae vaivaa tai oiretta vaivan nimellä, ja pääset hakutulosten kautta lukemaan vaivaan tai oireeseen liittyvää tekstiä, sekä sen itsehoito-ohjeita.