Vaivat

Alaselkäkipu

Alaselkäkipu on erittäin yleistä meillä ihmisillä jossain vaiheessa elämää. Mikäli kuulut niihin 20 prosenttiin, jotka eivät ole koskaan kokeneet alaselkäkipua, onneksi olkoon! Todennäköisemmin kuitenkin olet päätynyt tälle sivulle, koska kuulut siihen 80 prosenttiin, joka törmää selkäkipuun elämänsä aikana. Alaselkäkipu löytää siis suurimman osan meistä, riippumatta taustoistamme. Yleensä selkäkipu katoaa usein itsestään parissa viikossa, eikä välttämättä vaadi erityisiä toimenpiteitä. Jos alaselkäkipu kuitenkin jatkuu pidempään, tai kipujaksot ovat toistuvia, voi olla hyvä hakeutua tutkimuksiin esimerkiksi lääkärin tai naprapaatin vastaanotolle.

Oireeseen auttaa:


Naprapatia

Oireet

Alaselkäkivun aiheuttaja jää usein selvittämättä. Kyllä, noin 90 % kaikista alaselkäkivuista kuuluu epäspesifiin ryhmään, jolloin kivun aiheuttaja jää usein epäselväksi. 5–10 prosentilla alaselkäkipuun liittyy alaraajan hermoperäinen säteilykipu. 1–2 prosentissa tapauksista kivun aiheuttajana voi olla jokin vakava sairaus. Usein ajatellaan että alaselkäkipu on saatu sukurasitteena, mutta perinnöllisyyttä ei kuitenkaan voida pitää kivun syynä.

Hoito

Alaselkäkivun oireita on mahdollista hoitaa ja useimmiten selän oireiluun saadaankin apua. Me Tension Pointilla perehdymme yksilön ominaisuuksiin tutkiessamme ja hoitaessamme alaselkäkipua. Hoitoihin kuuluu manuaalinen terapia ja ohjattu harjoitusterapia.

Varaa aika

Ensimmäinen askel hyvinvointiin on varauksen tekeminen Tension Pointille.

Ajanvaraukseen

Hae vaivan tai oireen perusteella

Varaa aika

Ei quick fixejä, ei taikatemppuja, vaan jatkuvaa kehonhuoltoa. Emme voi kuitenkaan auttaa, mikäli et tule käymään meillä. Nettiajanvarauksen avulla olemme halunneet tehdä tämänkin askeleen mahdollisimman helpoksi. Varaa aika!

Ajanvaraukseen

Naprapatiaa ja hierontaa Helsingin Hermannissa. Sinulle, kun haluat pitää itsestäsi huolta.

Lähde mukaan matkaan

Hae vaivaa tai oiretta

Hae vaivaa tai oiretta vaivan nimellä, ja pääset hakutulosten kautta lukemaan vaivaan tai oireeseen liittyvää tekstiä, sekä sen itsehoito-ohjeita.