Vaivat

Iskias

Termillä iskias kuvataan kipua, joka säteilee alaraajaan. Termi ei kuitenkaan sisällä tietoa siitä, mikä on kyseisen säteilykivun syy. Syitä iskiashermon oireilulle voi olla useita, jolloin tärkeintä on syyn selvittäminen, jotta saadaan oikeanlainen hoito aloitettua. Aiheuttaa iskias-kivun sitten selkärankaperäinen tai jokin muu hermoa ärsyttävä tila, meillä Tension Pointilla vaivaan etsitään ratkaisu.

Oireeseen auttaa:


Naprapatia
Hieronta

Oireet

Iskiaksen aiheuttamana oireena voi olla alaraajaan säteilevä kipu, ihotunnon muutokset, lihasvoiman heikentyminen pohkeen tai säären alueella. Iskiashermoperäiset oireet voivat tuntua pakaran ja takareiden alueella, sekä vaeltavat pääsääntöisesti sääreen ja jalkaterään asti. Iskiaksen oireilun ajankohta riippuu paljolti hermopinteen aiheuttajasta.

Hoito

Iskias-kivun syyn selvittämisen jälkeen käytämme hoitona manuaalista terapiaa ja yksilöllisesti suunniteltuja kotiharjoitteita.

Varaa aika

Ensimmäinen askel hyvinvointiin on varauksen tekeminen Tension Pointille.

Ajanvaraukseen

Hae vaivan tai oireen perusteella

Varaa aika

Ei quick fixejä, ei taikatemppuja, vaan jatkuvaa kehonhuoltoa. Emme voi kuitenkaan auttaa, mikäli et tule käymään meillä. Nettiajanvarauksen avulla olemme halunneet tehdä tämänkin askeleen mahdollisimman helpoksi. Varaa aika!

Ajanvaraukseen

Naprapatiaa ja hierontaa Helsingin Hermannissa. Sinulle, kun haluat pitää itsestäsi huolta.

Lähde mukaan matkaan

Hae vaivaa tai oiretta

Hae vaivaa tai oiretta vaivan nimellä, ja pääset hakutulosten kautta lukemaan vaivaan tai oireeseen liittyvää tekstiä, sekä sen itsehoito-ohjeita.