Vaivat

Käsien puutuminen

Käsien puutumisesta kärsivät asiakkaat ovat vastaanotollamme yleisiä. Käsien puutumista on tuntenut meistä melkein jokainen, esimerkiksi nukuttuaan käden päällä, jolloin vaiva helpottaa asentoa vaihtamalla.

Käsien puutumisen oireita voi esiintyä myös muina ajankohtina kuin öisin ja niiden taustalla voi olla jokin akuutti selkärankaperäinen vaiva, pitkäaikaisesti kehittynyt ryhtiin liittyvä tekijä tai esimerkiksi kuormituksen aiheuttamat tekijät. Olennaista on selvittää, mistä kyseinen vaiva yksilöllä johtuu. Puutumisen yleisin aiheuttaja on jokin hermoon kohdistuva paine tai pinnetila. Käsien puutuminen voi syntyä myös verisuoniperäisesti, mutta tämä on huomattavasti harvinaisempaa. Näiden kahden erottelu tutkittaessa on kuitenkin tärkeää.

Yläraajojen hermoihin kohdistuvia pinnepaikan mahdollisuuksia on useita, selkärangasta sormiin asti. Meillä Tension Pointilla naprapaatti pyrkii selvittämään vaivan alkuperän, tehdäksemme oikean ja turvallisen hoidon.

Oireeseen auttaa:


Naprapatia

Oireet

Satunnaisesti yöllä herättävä käsien puutuminen voi johtua asennosta, jossa hermo on päässyt puristumaan pitkäaikaisesti. Huomioitavaa kuitenkin on jos oireilu alkaa jatkuvasti häiritä nukkumista. Käsien puutumista voi tuntua myös erilaisten aktiviteettien aikana tai vaikka päätteellä työskennellessä. Oireet voivat vaivata esimerkiksi vain tiettyjen sormien puutumisena, tai laajemmin yläraajassa. Käsien puutumisen oireisiin voi liittyä myös lihasheikkoutta, joka ilmenee esimerkiksi käsien puristusvoiman heikentymisenä.

Hoito

Hoidamme käsien puutumisen oireita ja niiden alkuperää tilanteeseen sopivilla manuaalisen terapian keinoilla, sekä kotiin annettavilla ohjeilla.

Varaa aika

Ensimmäinen askel hyvinvointiin on varauksen tekeminen Tension Pointille.

Ajanvaraukseen

Hae vaivan tai oireen perusteella

Varaa aika

Ei quick fixejä, ei taikatemppuja, vaan jatkuvaa kehonhuoltoa. Emme voi kuitenkaan auttaa, mikäli et tule käymään meillä. Nettiajanvarauksen avulla olemme halunneet tehdä tämänkin askeleen mahdollisimman helpoksi. Varaa aika!

Ajanvaraukseen

Naprapatiaa ja hierontaa Helsingin Hermannissa. Sinulle, kun haluat pitää itsestäsi huolta.

Lähde mukaan matkaan

Hae vaivaa tai oiretta

Hae vaivaa tai oiretta vaivan nimellä, ja pääset hakutulosten kautta lukemaan vaivaan tai oireeseen liittyvää tekstiä, sekä sen itsehoito-ohjeita.