Vaivat

Menieren tauti

Menieren tauti on sisäkorvan sairaus, jossa esiintyy spontaaneja kiertohuimaus kohtauksia, jotka ovat kestoltaan 20 minuutista jopa vuorokauteen. Korvassa voi esiintyä paineen tunnetta, tinnitusta ja kuulon alenemaa. Menieren taudin aiheuttajaa ei vielä tunneta.

Oireeseen auttaa:
Oireet

Spontaanit kiertohuimaus kohtaukset, jotka ovat luonteeltaan vaikeita ja vaihtelevat kestoltaan 20 minuutista vuorokauteen. Sairauteen liittyy myös kuulon alenemaa, paineen tunnetta korvassa ja tinnitusta.

Hoito

Taudin hoidossa on tärkeimpinä vähäsuolainen ruokavalio ja stressin välttäminen. Taudin luonnollisen kulun estävää ja parantavaa hoitoa ei ole vielä keksitty, mutta oireita pystytään lievittämään. Lääkärin kanssa on hyvä keskustella mahdollisista lääkityksistä. Sekundaarioireena voi esiintyä myös niskan alueen jännitys ja kiputiloja, joihin hoitona hierontaa ja muuta manuaalista terapiaa.

Varaa aika

Ensimmäinen askel hyvinvointiin on varauksen tekeminen Tension Pointille.

Ajanvaraukseen

Hae vaivan tai oireen perusteella

Varaa aika

Ei quick fixejä, ei taikatemppuja, vaan jatkuvaa kehonhuoltoa. Emme voi kuitenkaan auttaa, mikäli et tule käymään meillä. Nettiajanvarauksen avulla olemme halunneet tehdä tämänkin askeleen mahdollisimman helpoksi. Varaa aika!

Ajanvaraukseen

Naprapatiaa ja hierontaa Helsingin Hermannissa. Sinulle, kun haluat pitää itsestäsi huolta.

Lähde mukaan matkaan

Hae vaivaa tai oiretta

Hae vaivaa tai oiretta vaivan nimellä, ja pääset hakutulosten kautta lukemaan vaivaan tai oireeseen liittyvää tekstiä, sekä sen itsehoito-ohjeita.