Vaivat

Noidannuoli

Noidannuolella kuvataan yleensä äkillisesti alkavaa alaselkäkipua, mutta noidannuoli terminä ei kerro syytä kivun taustalla. Noidannuoleksi kuvattu selkäkipu alkaa nopeasti ja menee ohi usein muutamassa viikossa. Vaivan alkuperä voi liittyä selkärangan rappeumamuutoksiin, jotka ovat osa luonnollista selkärangan elinkaarta. Kipua aiheuttava kudos voi olla fasettinivel tai välilevy, lihaksia täysin unohtamatta.

Oireeseen auttaa:


Naprapatia

Oireet

Noidannuolen aiheuttama kipu paikallistuu useimmiten alaselkään, mutta voi ilmetä myös keskiselässä tai niskassa. Kipujakso, jonka noidannuoli aiheuttaa, voi olla yksittäinen tai toistuva ja uusiutuessaan vaiva voi olla pidempikestoinen.

Hoito

Noidannuolesta kärsivän asiakkaan kanssa tutkimme mahdollisen kivun aiheuttajan ja pohdimme syitä sen taustalla. Manuaalisella terapialla saamme usein apua akuuttiin kipuun, ja antamalla ohjeita omatoimiseen harjoitteluun pyrimme ennaltaehkäisemään noidannuolen uusiutumista. Akuutissa tilanteessa suosittelemme liikkumaan noidannuolen aiheuttaman kivun sallimissa rajoissa.

Varaa aika

Ensimmäinen askel hyvinvointiin on varauksen tekeminen Tension Pointille.

Ajanvaraukseen

Hae vaivan tai oireen perusteella

Varaa aika

Ei quick fixejä, ei taikatemppuja, vaan jatkuvaa kehonhuoltoa. Emme voi kuitenkaan auttaa, mikäli et tule käymään meillä. Nettiajanvarauksen avulla olemme halunneet tehdä tämänkin askeleen mahdollisimman helpoksi. Varaa aika!

Ajanvaraukseen

Naprapatiaa ja hierontaa Helsingin Hermannissa. Sinulle, kun haluat pitää itsestäsi huolta.

Lähde mukaan matkaan

Hae vaivaa tai oiretta

Hae vaivaa tai oiretta vaivan nimellä, ja pääset hakutulosten kautta lukemaan vaivaan tai oireeseen liittyvää tekstiä, sekä sen itsehoito-ohjeita.