Vaivat

Vestibulaarineuroniitti eli tasapainohermon virusinfektio

Äkillisesti tai enintään vuorokauden sisään alkava toispuoleinen tasapainohermon toiminnan lamaantuminen. Taustalla voi olla jokin aikaisemmin sairastettu virusinfektio. Huimaus on jatkuvaa, toisin kuin hyvänlaatuisessa asentohuimauksessa. Sairaus on hyvänlaatuinen, kestoltaan muutamista päivistä pariin viikkoon.

Oireeseen auttaa:
Oireet

Voimakas äkillisesti tai muutamissa tunneissa alkava jatkuva kiertohuimaus, johon voi liittyä pahoinvointia. Oireen voimakkuus voi aiheuttaa pelkoa vakavasta sairaudesta.

Hoito

Huimauksen alkaessa on hyvä hakeutua tutkittavaksi, jotta vakavat sairaudet voidaan poissulkea. Vestibulaarineuroniitti hoituu itsestään muutamista päivistä viikkoihin. Lääkäri päättää mahdollisen lääkityksen tarpeesta.

Varaa aika

Ensimmäinen askel hyvinvointiin on varauksen tekeminen Tension Pointille.

Ajanvaraukseen

Hae vaivan tai oireen perusteella

Varaa aika

Ei quick fixejä, ei taikatemppuja, vaan jatkuvaa kehonhuoltoa. Emme voi kuitenkaan auttaa, mikäli et tule käymään meillä. Nettiajanvarauksen avulla olemme halunneet tehdä tämänkin askeleen mahdollisimman helpoksi. Varaa aika!

Ajanvaraukseen

Naprapatiaa ja hierontaa Helsingin Hermannissa. Sinulle, kun haluat pitää itsestäsi huolta.

Lähde mukaan matkaan

Hae vaivaa tai oiretta

Hae vaivaa tai oiretta vaivan nimellä, ja pääset hakutulosten kautta lukemaan vaivaan tai oireeseen liittyvää tekstiä, sekä sen itsehoito-ohjeita.