Varaa aika

Tervetuloa Tension Pointille!

Ensimmäinen askel hyvinvointiin on lähempänä kuin uskotkaan. Klikkaa auki Helsingin toimipiste, valitse tarvitsemasi palvelu, työntekijä sekä sinulle sopiva ajankohta! Saat vahvistusviestin varatusta ajasta sähköpostiisi. Jos et ole varma, mikä palvelu sinulle sopii tai et tiedä kuinka pitkä vastaanottoaika sinun tulisi varata, niin soita meille 040 685 6323 tai laita sähköpostia info@tensionpoint.fi.

TIEDOTE

Joudumme sulkemaan Espoon Kilon toimipisteen toukokuun lopussa.
TFW Kilon toiminnan päättyessä, ei meidän toiminnallemme ole enää toimintaedellytyksiä. Jatkossa löydät meidät Helsingin Hermannin toimipisteeltä.
Helsingistä varattavissa naprapaatti Mikko Toivasen ja hieroja Jani Kovalaisen ajat. Naprapaatti Teemu Siliuksen ajanvaraus on kiinni toistaiseksi. Mikäli olet nuori urheilija ja tarvitset Teemun apua, ole yhteydessä suoraan s-postitse teemu@tensionpoint.fi.

Mikäli sinulla on käyttämättömiä lahjakortteja Espoossa, voit käyttää ne Helsingin toimipisteellä. Kiitoksia kaikille Espoon asiakkaillemme! Mikäli tulee kysyttävää esimerkiksi lahjakorttien käyttöön liittyen, voitte olla yhteydessä suoraan Mikkoon s-postiin mikko@tensionpoint.fi.

Varaa aika

Ei quick fixejä, ei taikatemppuja, vaan jatkuvaa kehonhuoltoa. Emme voi kuitenkaan auttaa, mikäli et tule käymään meillä. Nettiajanvarauksen avulla olemme halunneet tehdä tämänkin askeleen mahdollisimman helpoksi. Varaa aika!

Ajanvaraukseen

Naprapatiaa ja hierontaa Helsingin Hermannissa ja Espoon Kilossa. Sinulle, kun haluat pitää itsestäsi huolta.

Lähde mukaan matkaan

Hae vaivaa tai oiretta

Hae vaivaa tai oiretta vaivan nimellä, ja pääset hakutulosten kautta lukemaan vaivaan tai oireeseen liittyvää tekstiä, sekä sen itsehoito-ohjeita.